CHARTER ZA UTAKMICU FINALA

Garantirani polazak
REzerviraj

I DALJE ISTA CIJENA PROGRAMA: 11.500 kn / 1.521,31€

FINALE, 18.12.2022.
Direktni navijački charter let na liniji Zagreb – Doha sa poletom u noćnim satima i dolaskom u jutarnjim satima na dan utakmice – povratak nakon utakmice iz Dohe u večernjim satima sa dolaskom u Zagreb u ranim jutarnjim satima (19.12.2022.)

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE
– prijevoz direktnim navijačkim charter letom na relaciji Zagreb – Doha – Zagreb
– sve zrakoplovne i sigurnosne pristojbe zračnih luka
– pratitelja putovanja iz Zagreba
– Speranza asistenciju
– organizaciju i pripremu putovanja

BITNE NAPOMENE:
HAYYA card/aplikacija koja predstavlja uvjet za ulaz u zemlju Katar, kao i ulaz na stadione, odobrava se od strane katarskih mjerodavnih vlasti. Agencija Speranza nije odgovorna za neodobravanje Hayya (vize) za ulazak u Qatar. Putovnica mora biti valjana 6+ mjeseci od dana ulaska u Katar. U slučaju uplate aranžmana i nedobivanja HAYYA carda agencija zadržava cijeli uplaćeni iznos.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za utakmicu (agencija Speranza ne osigurava ulaznice za utakmicu), troškove osobne prirode, sve ostale troškove koji nisu navedeni.

ULAZNICA ZA UTAKMICU: Ulaznica za utakmicu može se kupiti na www.ulaznice.hr/hns

UVJETI PLAĆANJA I PUTNO OSIGURANJE
Za ovo putovanje vrijede Spreanza Qatar 2022 uvjeti rezervacije, plaćanja i otkaza putovanja. Rezervacija se smatra potvrđenom nakon uplate 100% iznosa aranžmana u roku navedenom u ponudi. Nakon potvrde i uplate, storno trošak je 100%, ne postoji mogućnost povrata novaca (postoji mogućnost promjene putnika). Jednokratna uplata gotovinom u poslovnici Speranze ili jednokratna virmanska uplata ili jednokratna uplata debitnom ili kreditnom karticom. Cijena aranžmana za plaćanje karticom na rate – 12.700 kuna / 1.685,58 €.
Mogućnost plaćanja karticama na rate – do najviše 6 rata (PBZ, ZABA i ERSTE banke, te DINERS).
Za ovaj paket aranžman preporučamo sklapanje police putnog zdravstvenog osiguranja uz doplatu 90 kuna / 11,95 € prilikom prijave (Croatia osiguranje).

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO

Utakmice

10 + 11 =